tirsdag 31. mai 2011

Hei, dere. I dag har jeg ikke vært på skolen, ettersom kneet mitt ikke ville tillate meg det. Etter at jeg skeld og falt hardt på gulvet i går (lol, jeg ler høyt av meg selv), så har det ikke vært helt i hundre, for å si det mildt. Dessuten er kneet mitt ødelagt fra før, så det ble ikke akkurat bedre. Så dagen min har gått med til å spise chocolate chip cookies, tomatsuppe og masse frukt + sett uavbrutt på tven. Og dusjet! Produktiv dag, eller ikke? Gleder meg i hvertfall til i morgen om kneet mitt går seg til enda mer! Da har vi nemlig en chill dag på skolen, også er det langhelg! Og på kvelden skal jeg og pappa kjøre årets første tur med båten vår. Åh, da er det sommer for min del. Her har dere litt iphonebilder også... Speilrefleksen min er nemlig i Rissa. 

For en fantastisk vakker jente. En stor inspirasjonskilde. Klikk her for å komme til bloggen hennes.

mandag 30. mai 2011

God natt, dere. Jeg skal sove nå. Har dessuten ødelagt kneet mitt igjen. Fuck my life, så derfor trøster jeg meg med litt vakre bilder.

For en lang mandag det har vært! Men den har også vært ganske så fin. Jeg tok bussen i morgest fra Rissa til Trondheim, kjøpte meg en superfin leppestift fra Viva La Diva (i fargen 85 Cream Coral, den er oransj-rosa og perfekt til sommeren!), var på skolen fra ti over ti til fire, stakk på 3T, trente på ellipsemaskinen + spinnsykkel, styrketrening på apparat og deltok på en pilatestime. Deretter handlet jeg inn masse god mat, som da vil si epler, bananer, knekkebrød, pålegg, jordbær (<3<3<3) og SUSHI. Weyho! Så nå har jeg storkost meg med sushi til middag og jordbær og eple til dessert. Mmmm. Anbefaler alle å spise så mye jordbær dere bare kan mens vi faktisk har dem her i Norge. For det blir fort nok høst. Håper dere får en fin kveld videre, jeg skal i hvertfall bare slappe av med frukt og tven! Puss.

Edit: ogogogogog!! Jeg glemte å fortelle at i dag har jeg fått bekreftet at jeg får leiligheten jeg hadde lyst på! Så da blir det flytting i månedsskiftet juni/juli. Og endelig får jeg bo i sentrum av Trondheim igjen! Åh, gleder meg sånn til å flytte inn og komme i orden der. Begynner å bli smålei av og måtte ta bussen et kvarter for å komme meg til byen. Ha-ha. Luksusproblem.


1. Genser fra Modekungen, $95.00
2. Blondebh fra Proenza Schouler, $395.00
3. Maxiskjørt fra Lanvin, $2830.00
4. Veske fra Alexander MqQueen, $1175.00
5. Sandaler fra Clairey, $175.00
6. Hatt fra Hollywood Trading Co, $286.00

søndag 29. mai 2011

I dag har jeg hatt en superfin søndag. Jeg har spist en god frokost, sett Charlie St Cloud (kjempefin film, anbefales), spist fiskeboller i hvit saus og sittet ute i "hengestolen" vår og lest en fin bok og hørt på fantastisk musikk. Det er så fint å sitte ute under tak når regnet trommer ned. Koste med kattepusen min gjorde jeg også. Og nå har vi besøk av storesøstra mi og spiser herlige vafler med mye godt på. Også slipper jeg matte i morgen tidlig! Kan livet bli bedre? Neppe. Jeg har også lagd en liten film til dere :-) Nyt sangen og filmen, hihi.

God morgen, alle sammen. Håper dere får en topp (slapp) søndag!

lørdag 28. mai 2011

Jeg er i skikkelig kjærestemodus for tiden. Jeg vil ha en gutt som holder rundt meg før jeg sovner. Som synes at jeg er den fineste han vet. Som vil spise frokost og middag sammen med meg. Som ser på når jeg gjør helt hverdagslige ting. Som får meg til å le så det kiler i magen. Som lar meg få låne klærne hans. Som kysser meg på nesen eller i pannen når jeg er nedfor.


Som er den samme mot meg på fest som når vi er alene. Som legger merke til om det er noe som ikke stemmer. Som jeg kan føle meg vel med, selv uten sminke og klær. Som tør å vise for andre at han elsker meg. Som liker å ligge og se på meg når jeg sover. Som jeg kan gå på kino med og som tar tak i hånden min når jeg minst forventer det.


Som vil le og gråte til fine og dumme filmer sammen med meg. Som er like fascinert av vær og himmelen som jeg. Som vil gå søndagsturer med meg for å se på den vakre naturen og ta bilder. Som vil holde rundt meg på bussholdeplassen og kysse meg på bussen. Som vil være den som passer på meg. Som vil være med på hytta og kjøre båt og bade i saltvann og ferskvann.


Som hvisker meg fine og rare ting i øret. Som vil reise rundt jorda med meg. Som er der når jeg trenger han. Som jeg kan savne når vi ikke er sammen. Som elsker meg for den jeg er, ikke den jeg kan være. Jeg trenger rett og slett en som kan fylle de tomrommene jeg har i hjertet mitt og som gir meg sommerfugler i magen.

God lørdag, alle sammen. I natt har jeg drømt mye fint. Blant annet at jeg var tilbake i Paris og bare vandret rundt i den vakre byen. Og rett før jeg ble vekket var jeg på vei hjem til leiligheten min. Men jeg rakk dessverre ikke å se den før jeg våknet. Ellers har jeg spist en koslig lørdagsfrokost med mamma og pappa, og nå ser jeg på reprisen på Allsang på grensen. Er det et program som gir meg sommerstemning, så må det være det! Håper dere også får en finfinfin lørdag.

1. Genser fra Modekungen, $113.00
2. Shorts fra Modekungen, $80.00
3. Blondebh fra Bodas, $95.00
4. Veske fra Modekungen, $120.00
5. Solbriller fra Linda Farrow, $398.00
6. Boots fra Isabel Marant, $527.00

fredag 27. mai 2011

Jeg vil våkne opp i verdens vakreste by, Paris.
Gjerne i denne bygningen.
På dette soverommet.
Slik som dette.
Spise en typisk fransk frokost med han jeg liker best.
Fly avgårde til California, USA, sammen med han.
Kjøre en fin leiebil (gjerne uten tak) inn til Los Angeles og Hollywood.
Sammen med han her, Jon Kortajarena. Verdens fineste mann.
For så å sovne i denne flotte senga i sentrum av Hollywood.
Liggende slik som dette med min fineste. 
Hei hei hei hei. Endelig helg igjen, dere! Og denne gangen skal jeg nyte den til det fulle. Jeg skal høre på fantastisk fin musikk (det vil si Lissie, Adele, Lykke Li og Ellie Goulding), danse rundt på loftstua og i regnet, føle meg fin, se mangemange filmer, slik at jeg blander de sammen, pluss spise god mat og godis. Jeg skal også lese/se gjennom noen helt utrolig fine blogger jeg fant i dag. Kanskje jeg får meg en ny favorittblogg, hvem vet? Har ikke hatt noen spesielle favoritter på lenge. Altfor lenge. Men nå skal jeg kose litt ekstra med verdens beste pusekatt. Bare fordi det er helg og fordi jeg ikke har sett han på fem dager. God helg da, dere! 

torsdag 26. mai 2011

Mornmorn. Nå er jeg på skolen igjen, og skal slite meg gjennom en heeel dag med baaare mediefag. Og jeg slutter ikke før tre.. Web here i come! Jeg hater å designe websider, samtidig som jeg elsker det. Men det er jo så fuckings mye jobb. Heldigvis har jeg noe å glede meg til, nemlig at mamma kommer inn til byen i kveld og at hun, jeg og søstra mi skal ut og spise på restaurant + på teaterstykket "Rock & Roll Wolf". Blir bra. Ha en fin dag da! (Treningsverk fra i går har jeg også! For et liv)

onsdag 25. mai 2011

GOD NATT.

1. Genser fra Modekungen, $112.00
2. Bikini fra Missoni Mare, $455.00
3. Shorts fra Levis, $32.00
4. Veske fra Dorothy Perkins, $29.00
5. Solbriller fra Linda Farrow, $470.00
6. Sandaler fra Clairey, $175.00
Denne onsdagen startet hjemme på rommet mitt i Rissa, før turen gikk videre til Trondheimsbussen og skolen. Der hadde vi prøve om bærekraftig utvikling i naturfag (og det gikk jo superbra.. not), en usaklig mattetime og noen timer med mediefag hvor vi hadde mellomvisning på websidene vi lager denne perioden. Etter skolen stakk jeg en tur på 3T for å trene litt, og det ble til tretti minutter på mølla, førtifem minutter forskjellig styrke på apparater og deretter ti minutter på romaskinen. En fin treningsøkt! Etterpå gikk jeg også hele veien hjem til meg, noe som er ganske langt (og bratt!!), så nå føler jeg meg spreek. Neida. Joda. Men jeg har i hvertfall dusjet, spist lavkarbo-ostesmørbrød og sett litt tv. Jeg skal nemlig prøve lavkarbokosthold igjen, ettersom jeg elsker all maten man kan spise. Også har jeg jo oppskrifter på både tacoskjell, pizza og brød som er lavkarbo, og da er jeg jo reddet. Wihu! Håper det går bedre enn i fjor vinter, ehe.



Planen min er å se akkurat slik ut til sommeren. Akkurat som om det kommer til å skje. Men det hadde ikke gjort meg noe :-)

tirsdag 24. mai 2011

I går kjøpte jeg meg tre nye bikinier (har vel ærlig talt mer enn nok av det nå.... har jo kjøpt fem stykker bare i år nå), og jeg er superfornøyd med alle tre. Spesielt den rosa, for den ser jeg for meg blir helt knall med solbrun hud og blondt hår. Det ble bare bilder av to av bikiniene (den tredje består av en trekantoverdel og en vanlig bikinitruse i svart og med litt rysjer på), og jeg vet bildene er sugne, men slik går det med dårlig lys og null blits. Vil heller ha dårlige bilder enn å bruke blits, for i min mening er det ingenting som ser mer amatørish ut enn å bruke blits på speilrefleks. Bildene blir stygge også. Såå, derfor null blits :-)

Photobucket
Photobucket