lørdag 28. mai 2011

Jeg er i skikkelig kjærestemodus for tiden. Jeg vil ha en gutt som holder rundt meg før jeg sovner. Som synes at jeg er den fineste han vet. Som vil spise frokost og middag sammen med meg. Som ser på når jeg gjør helt hverdagslige ting. Som får meg til å le så det kiler i magen. Som lar meg få låne klærne hans. Som kysser meg på nesen eller i pannen når jeg er nedfor.


Som er den samme mot meg på fest som når vi er alene. Som legger merke til om det er noe som ikke stemmer. Som jeg kan føle meg vel med, selv uten sminke og klær. Som tør å vise for andre at han elsker meg. Som liker å ligge og se på meg når jeg sover. Som jeg kan gå på kino med og som tar tak i hånden min når jeg minst forventer det.


Som vil le og gråte til fine og dumme filmer sammen med meg. Som er like fascinert av vær og himmelen som jeg. Som vil gå søndagsturer med meg for å se på den vakre naturen og ta bilder. Som vil holde rundt meg på bussholdeplassen og kysse meg på bussen. Som vil være den som passer på meg. Som vil være med på hytta og kjøre båt og bade i saltvann og ferskvann.


Som hvisker meg fine og rare ting i øret. Som vil reise rundt jorda med meg. Som er der når jeg trenger han. Som jeg kan savne når vi ikke er sammen. Som elsker meg for den jeg er, ikke den jeg kan være. Jeg trenger rett og slett en som kan fylle de tomrommene jeg har i hjertet mitt og som gir meg sommerfugler i magen.

3 kommentarer:

 1. Åååh, så fint, fikk nesten litt vondt i hjertet (haha klisjé!) Du skriver bra:)

  SvarSlett
 2. Så bra du skriver! Jeg savner akkurat det samme som deg. En kjæreste som er der for meg, en jeg kan være meg selv med, som liker å kose med meg, kysse meg i offentligheten, en som liker meg for den jeg er:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentaren :)

  Kjempe fint skrevet! Har det akkurat sånn selv

  SvarSlett